Menu Close

Despre noi

Școala Gimnazială CHRISTIANA este o unitate privată de învățământ preuniversitar, înființată în anul 2012, prin inițiativa Asociației Filantropice Medical-Creștine „Christiana” din Cluj-Napoca, aflată sub patronajul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Vadului, Feleacului și Clujului. Unitatea de învățământ este acreditată prin OM nr. 5661 din 30.12.2019.

Încă de la înființare, în cadrul școlii se desfășoară programul de învățământ „A Doua Șansă”, adresat celor care nu au finalizat perioada de pregătire școlară obligatorie și au depășit cu cel puțin patru ani vârsta de școlarizare. Pe lângă activitățile specifice programului „A Doua Șansă”, cursanții pot beneficia de consiliere, asistare și îndrumare psihologică și profesională, precum și sprijin material, atunci când este cazul.

În prezent, școala gimnazială CHRISTIANA dispune de șapte săli de clasă, dotate cu mobilierul și materialele necesare desfășurării activităților, astfel încât acestea să fie cât mai atractive pentru cursanți.

Școala gimnazială CHRISTIANA poate fi vizitată la sediul din aleea Moldoveanu, nr. 3, din Cluj-Napoca, zilnic, între orele 9-16. 

Vă așteptăm cu drag!

 

2 Comments

  • Valentin Cozlac

   Bună ziua!
   Având în vedere că sunteți din București, vă recomandăm să întrebați la Inspectoratul Școlar al Municipiului București care sunt școlile care desfășoară programul A Doua Șansă.

   Vă mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *