Menu Close

Despre noi

Școala Gimnazială CHRISTIANA este o unitate privată de învățământ preuniversitar, înființată în anul 2012, la inițiativa Asociației Filantropice Medical-Creștine „Christiana” din Cluj-Napoca, sub patronajul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Vadului, Feleacului și Clujului. Școala funcționează cu autorizație din partea Ministerului Educației Naționale (decizia nr. 5379/ 21.08.2012), fiind în proces de acreditare.

Încă de la înființare, în cadrul școlii se desfășoară programul de învățământ „A Doua Șansă”, adresat celor care nu au finalizat perioada de pregătire școlară obligatorie și au depășit cu cel puțin patru ani vârsta de școlarizare. Pe lângă activitățile specifice programului „A Doua Șansă”, cursanții pot beneficia de consiliere, asistare și îndrumare psihologică și profesională, precum și sprijin material, atunci când este cazul.

În prezent, școala gimnazială CHRISTIANA dispune de șapte săli de clasă, dotate cu mobilierul și materialele necesare desfășurării activităților, astfel încât acestea să fie cât mai atractive pentru cursanți.

Școala gimnazială CHRISTIANA poate fi vizitată la sediul din aleea Moldoveanu, nr. 3, din Cluj-Napoca, zilnic, între orele 9-16. 

Vă așteptăm cu drag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *